Beau en Madilia gaan één maand veganistisch eten

Beau en Madilia gaan één maand veganistisch eten

Beau heeft een bucketlist voor zichzelf opgesteld. Hierin staat onder andere dat ze één maand veganistisch wil eten. Ze wil erachter komen wat dit doet met haar lichaam. Bas stelt voor om het ook in het centraal later vandaag aan te kondigen. Omdat dan misschien andere bewoners ook aansluiten. Madilia die dit opvangt laat weten dat ze graag mee wil doen. En vertelt aan Bas dat ze niet wil afvallen door het veganistisch eten. Ik wil wel dikkere billen voegt ze eraan toe. Bas legt uit dat dit ook niet per se hoeft en dat ze door de juiste voeding en sport afvalt bij haar buik en aankomt bij haar billen. Madilia is enthousiast. Yes ik ga een mooi lichaam krijgen vervolgd ze blij. Beau en Madilia besluiten dat ze hun bevindingen de komende maand gaan bijhouden. Madilia in haar vlog en Beau in haar blog. Ze willen hierbij de hulp van Bas, zodat hij feiten en weetjes over veganistisch eten kan vertellen. Ook gaan de twee progressiefoto’s bijhouden. Maar houden ze het ook een maand vol?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Floris at 16:42

    Weten zij wel wel wat veganistisch eten inhoudt ?? Als ze het goed willen doen dan moeten ze ook kritisch kijken naar wat ze dragen. Dus geen leren riem meer dragen en ook geen leer in de schoenen.
    Voor deze dames is het gewoon een nieuwe gril en geen overtuiging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *