Jacco wil een keer iets anders en stoppen met Le Luifel

Jacco wil een keer iets anders en stoppen met Le Luifel

Romy en Beau hebben nieuwe plannen voor Le Luifel en combitopia. Er moet volgens hen meer geld binnenkomen op vrijdag en zaterdag en daarom willen ze op deze dagen de Gooische Luifel openen. Of te wel een chique frietzaak. Romy en Beau willen dan zelf gesneden friet en snacks verkopen. Tijdens de markt blijft Le Luifel gewoon hetzelfde. De vraag is nu alleen hoe ze het gaan aanpakken. De twee willen Jacco niet hinderen. Jacco laat weten dat hij helemaal klaar is met Le Luifel. Als er dingen veranderd worden, dan moeten die mensen dat ook oppakken legt hij uit. Ik heb er geen zin meer in. En voegt eraan toe dat hij dit later vandaag ook in het centraal zal vertellen. Ik doe dit al maanden, ik wil eens een keer wat anders zucht Jacco. Beau en Romy begrijpen hem heel goed. Jacco laat weten dat hij bang is dat niemand zijn taak wil overnemen. Wacht maar af, als ik het straks vraag tijdens het centraal dan zal niemand zijn vinger opsteken gaat hij verder. Romy zegt dat zij ook niet haar vinger gaat opsteken. Ik heb het naar mijn zin in de bar. Maar ga wel de Gooische Luifel doen samen met Beau.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *