Billy, Romy en Beau houden een presentatie omdat ze niet tevreden zijn over de sfeer in Utopia

Billy, Romy en Beau houden een presentatie omdat ze niet tevreden zijn over de sfeer in Utopia

Het centraal is inmiddels in volle gang. Maar voordat het centraal begon gaven Billy, Romy en Beau nog een presentatie. Deze presentatie hebben ze samen voorbereid. Dit omdat ze niet tevreden zijn over de huidige sfeer in Utopia. Billy neemt als eerst het woord en legt uit dat enkele oud bewoners ooit een aantal gedragregels hebben opgesteld. Deze zijn op papier gezet en Billy begint met het voorlezen van de tekst. Nadat ze het heeft voorgelezen, legt ze uit dat de groep naar het grotere plaatje moet kijken en samen moeten werken naar een perfecte samenleving. Ik denk dat we met elkaar moeten kijken naar waar onze grenzen liggen vervolgd ze. Daarna krijgen Romy en Beau het woord, die een powerpoint presentatie hebben voorbereid. Romy heeft speciaal voor de presentatie de outfit aangetrokken waarmee ze is binnengekomen, net als Beau. Romy legt de groep uit dat ze met deze presentatie een stukje bewustwording wil creëren. Welke doelen hadden de Utopianen toen ze voor het eerst de poort in kwamen lopen en zijn deze doelen er nu ook nog?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Ria at 13:50

  Het i waar5 al je naar de uitzending kijkt erger je je nog meer.Al ik lee volgende week krijgen we een belastingaanslag binnen dan denk ik Jesi je bent mooi met de buit wegn en Boyd heeft ook goed zijn zakken gevuld.H=Er lopen heel wat domme ganzen rond.

 2. Else at 13:39

  Ik baal ook zo van het dominante gedrag van Billy. Zij heeft zich de voortrekkersrol aangemeten, maar past die haar…???!!! Ik vind het vreselijk zoals ze zich zo bazig/autoritair gedraagt. Wat dénkt ze wel van zichzelf!?

 3. Willeke at 10:33

  Billybillybilly
  Is zei nu echt de ,,belangrijkste ,,
  Als ik alleen haar stem maar hoor, zet ik mijn tv weer uit.
  Gister geprobeerd, maar nee, ik kijk niet meer.
  Doei allemaal.
  Ik lees alleen nog maar deze rubriek, dan weet ik ook genoeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *