Het centraal van 31 juli met nieuwe ideeën

Het centraal van 31 juli met nieuwe ideeën

Tijd voor een centraal, na de presentatie van Romy Beau en Billy moet er van alles besproken worden. Je leest hier de belangrijkste besproken punten terug.

Cemal begint het centraal met slecht nieuws. Volgende week valt er een rekening op de mat van de belasting waardoor de groep er beroerd voorstaat. Hij wil het niet hebben over precieze cijfers, want die zijn ook nog niet bekend. Daarna wordt er nogmaals besproken hoe de groep zijn schuld kan aflossen. Billy is van mening dat er op dagelijkse basis meer geld moet worden verdient. Al is het maar een klein beetje, als we er maar elke dag mee bezig zijn voegt ze eraan toe. Linda is het hier niet mee eens. Ze denkt dat er het beste effectief geld kan worden verdiend met evenementen. Vier evenementen per maand, in plaats van kleine dingen op dagelijkse basis. Iedereen vindt dit een goed idee. Er wordt een kleine groep binnen de groep gemaakt die zich gaat richten op evenementen. Dit zijn voornamelijk de mensen die niet zo goed zijn in verkopen en geld verdienen maar wel in creatief denken en hard werken.

Floor laat weten dat ze een lijst gemaakt heeft waar iedereen dagelijks op kan schrijven waar ze mee bezig zijn. Ook kan hier worden ingevuld of iemand hulp nodig heeft met zijn taak. Floor wil hierdoor inzicht verkrijgen in wat iedereen doet. Ook hoopt ze dat er niet meer wordt geroddeld over de mensen die niets doen. Chipp is op zijn beurt geen voorstander. En voelt zich niet verantwoordelijk om te laten weten wat die gaat doen. Floor en Billy leggen uit dat het niet ter controle is maar puur om structuur te creëren. Jacco vertelt de groep dat hij zich niet meer bezig gaat houden met Le Luifel. En vraagt wie zijn taak gaat overnemen. Zoals hij verwachtte steekt niemand zijn hand op. Beau stelt voor om te rouleren. Jeroen en Noah zijn niet enorm enthousiast maar geven aan dat zij het nu gaan doen. Ook wordt het schoonmaken nog even besproken. Linda vindt dat iedereen zijn steentje moet bijdragen. Je kan niet zeggen, het interesseert mij niet, dus ik doe het niet legt ze de groep uit. Volgens haar neem je thuis ook een schoonmaakster als je niet wil schoonmaken. Als je niet wil schoonmaken, moet je dit dus van je zakgeld afhalen. Billy vindt dat er gestemd moet worden. Wie is er vóór het afschaffen van het schoonmaakrooster? Iedereen steekt zijn hand op. Dit nieuwe systeem gaan ze uitproberen. En daarmee eindigt het centraal van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 80    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Else at 13:23

    Natuurlijk is Chipp geen voorstander om op te schrijven wat hij doet op een dag, want hij doet bijna niks! Dan wordt dat nog duidelijker. Zie hem op de bank onderuit gezakt hangen!
    Hoe hebben ze hem er in kunnen stemmen??!! Zó weinig inzicht in mensen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *