Noah heeft zijn ontgroening doorstaan

Noah heeft zijn ontgroening doorstaan

Na het centraal van gisteren neemt Linda het woord. Het is haar taak om een ontgroening voor Noah te bedenken en aangezien hij haar eerste ontgroening heeft geweigerd, heeft ze iets nieuws voor hem bedacht. Ze neemt alle bewoners mee naar Noahs ark. Daar legt Linda uit wat de verdere bedoeling is. Omdat jij zo blij bent met je ark, moet je hem ook eren begint ze haar verhaal. Het is de bedoeling dat jij de wereldberoemde scène van de film Titanic naspeelt. Jij zal Jack spelen en Fay zal Rose spelen. Terwijl het bekende nummer speelt, spreidt Fay haar armen, terwijl Noah achter haar gaat staan. Als het nummer is afgelopen, krijgt de nieuweling een hard applaus. Gefeliciteerd, je bent nu een echte Utopiaan zegt Billy vrolijk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *