Noah is niet blij met de ontgroening die hij moet uitvoeren

Noah is niet blij met de ontgroening die hij moet uitvoeren

Iedere nieuwe bewoner van Utopia moet zijn of haar ontgroening ondergaan. Een opdracht verzonnen door de vorige nieuwste bewoner, die de allernieuwste Utopiaan meestal vreselijk vindt. Linda heeft vorige week vieze oren staan schoonmaken, vandaag mag zij iets verzinnen voor Noah.

Linda, Dei en Fay verkleden zich in gekke outfits om  Noah het nieuws te brengen. Na de kookwedstrijd vanavond, mag jij een liedje kiezen en een Lip Sync doen voor het publiek zegt Linda. Noah vindt dit tien keer niks en roept Nee! Nee! Echt niet hoor, dat doe ik gewoon niet. Het tegenstribbelen helpt niet en de dames houden vol. Linda vertelt dat zij vorige week ook vieze oren heeft staan schoonmaken en Fay oppert om hem te helpen bij de choreografie. Ik kan niet Lip Syncen, ik kan niet dansen, ik kan niet zingen jammert Noah. En geeft aan dat het hem te ver uit zijn comfortzone gaat, omdat hij niet van groot publiek houdt. Het lijkt alsof hij hier niet onderuit gaat komen en hij loopt weg van de meiden om het even te laten bezinken. Giechelend blijft de tweeling en Linda achter. We gaan hem gewoon helpen zegt Linda. Demi is het hier mee eens. Kan mij wat schelen, ik ga ook gewoon in een pakkie voegt ze eraan toe. Zal Noah zijn ontgroening echt doen? We houden het voor je in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. willeke at 16:59

    Op zijn fb site van Noah staat dat hij verloofd is ,klopt dat wel of niet??? In Utopia zegt hij dat hij er niet klaar voor is .Onduidelijkheid .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *