Jeroen en Chipp hebben een flinke ruzie, Jeroen zou te weinig doen voor de kookwedstrijd

Jeroen en Chipp hebben een flinke ruzie, Jeroen zou te weinig doen voor de kookwedstrijd

De voorbereidingen voor de volgende ronde van de kookwedstrijd die vanavond plaats zal vinden zijn nog altijd in volle gang. Ondertussen belt Jeroen naar een kapper. Dit omdat hij vandaag nog zichzelf wil laten knippen. Als Chipp hierachter komt is hij niet echt blij. Er is f*cking veel te doen laat hij geïrriteerd aan hem weten. Jeroen reageert rustig dat hij vaak genoeg heeft gevraagd wat hij kan doen en geen taak toegewezen kreeg. Maar Chipp gelooft hier op zijn beurt niets van en wordt boos. Hij vindt het belachelijk dat Jeroen zich bezighoudt met het knippen van zijn haar, terwijl er een kookwedstrijd gaande is. Jeroen gaat tegenover zijn mede bewoner staan en de discussie verandert in een flinke ruzie. De rest van de groep komt al snel kijken wat er aan de hand is als Jeroen boos wegloopt. Ook Chipp stormt weg en woest smijt hij ondertussen een bak op de grond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 1.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Jane at 13:53

  Het is altijd Jeroen. En wat deed chip tijdens de markt. Hij liet ook zijn haren doen. Chip denk dat hij het allemaal weet. Hij is ook liever lui dan moe. Het is maar net wat de regie laat zien. Jeroen wordt altijd negatief weg gezet. Er wordt niet geluisterd. Gelijk heeft hij lekker zijn haar laten doen.

 2. Grumpy at 16:19

  Wat zeuren we toch over Jeroen. Ik snap het al waarom Jeroen niks doet. Hij is een bouwer (zegt hij) en het is nu bouwvakvakantie.

 3. maria at 14:59

  ow heb je dan zoveel aan de rest joke,
  je leest stukjes verder niets beter paspoort nemen zie je echt wat er allemaal gebeurt.
  ja jeroen is altijd moei maar chipp verberg erg veel agressie in hem.
  en bij iedereen is het altijd jeroen hij maak veel fouten maar voorals nog zo zijn er meerdere binnen.

 4. joke at 14:38

  wat een verschrikkelijk figuur is Jeroen hij heeft tot nu toe geen mallemoer gedaan ,en ja hij wordt hier op aangesproken .En ja hoor hij heeft weer zijn woordje klaar,en lopt zo als gewoonlijk weg.En dat heeft een eigen bedrijf van een half miljoen,wat doe je dan daar .Moet je maar goed naar zijn mond kijken die spreekt boekdelen .Moet als eerste op de bank koemen dan mag floor en haar vriedinnetje ook op de bank.Hier heb je niks aan hij veranderd toch niet dat kan ookniet want hij is gewoon zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *