Daniël Lippens en Ivo van Breukelen van radio 538 draaien op de Baas Beachparty

Daniël Lippens en Ivo van Breukelen van radio 538 draaien op de Baas Beachparty

Bas krijgt bijzonder bezoek tijdens zijn Baas Beachparty. Terwijl Bas druk bezig is met de voorbereidingen van de kookwedstrijd, ontdekt Beau een mailtje die voor hem is bedoeld. Onmiddellijk verschijnt er een grote glimlach op haar gezicht en ze besluit de mail gelijk uit te printen. Daarna snelt ze zich naar buiten richting Bas, die de mail dankbaar in ontvangst neemt. Vlug leest hij de mail door en vrolijk laat hij het goede nieuws aan de andere bewoners weten, 19 augustus zullen de Radio 538 dj’s Daniël Lippens en Ivo van Breukelen draaien op de Baas Beachparty!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 80    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *