De bewoners oefenen voor de laatste ronde van de kookwedstrijd

De bewoners oefenen voor de laatste ronde van de kookwedstrijd

Aankomende donderdag is de finale van de kookwedstrijd en afgelopen avond kwam Chef-kok John weer richting Utopia. Dit keer om voor de laatste keer te oefenen. De stand is nu 2-1 voor de mannen. Als de stand 2-2 wordt, dan zal er gekeken worden naar de fooi. Wie de meeste fooi heeft binnen geharkt, is dan de winnaar. De prijs is een chique etentje met John zelf. Er zijn momenteel 101 kaarten van de 150 verkocht, dat is de beste omzet tot nu toe. Niet eerder heeft de groep voor zoveel mensen gekookt. Dit maakt het extra spannend voor de groep. Ik wil straks wel zien hoe die handjes van jullie gaan wapperen lacht John dan ook. Ik wil bloed, zweet en tranen zien benadrukt hij. Het thema van deze week is de zomer. Dus een barbecue. Als amuse maken de bewoners crudités, dat volgens John een chique woord is voor rouwkorst met een dip sausje. Het voorgerecht is verse zalm met een witlofsalade. Het hoofdgerecht van de avond zal bestaan uit een gegrilde biefstuk van de barbecue met gepofte aardappel en een broccoligarnituur. De finale wordt afgesloten met een feestelijk dessert namelijk sabayon met seizoensfruit. De groep is erg enthousiast over het menu en gaat meteen aan de slag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Zomaar een lezer at 12:12

  Niet te veel aan storen, wees blij dat er mensen zijn die het op zich nemen op iedere keer weer al de verslagen te maken.

  Respect hoor!!!

 2. Else at 13:46

  Ja, mijn oog viel er ook direct op, rouwkorst ipv. rauwkost!
  De vele taal- en schrijffouten vallen met sowieso op hier…
  Ik probeer me er niet aan te storen, maar dat valt niet mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *