Madilia blijft maar bezig over de stemronde, ze kan het niet loslaten

Madilia blijft maar bezig over de stemronde, ze kan het niet loslaten

De verkiezingsperiode begint morgen. Morgen worden de drie nieuwe potentiële bewoners bekend gemaakt. Maar er staat nog veel meer te gebeuren waar je hier meer over terug kunt lezen. Madilia kan niet ophouden met praten over de naderende stemronde. Vandaag heeft ze Chipp al aangesproken omdat ze opgevangen had dat hij op haar zou stemmen. Maar ook met Fay had ze een gesprek. Na deze gesprekken besluit ze nog eens met Floor te praten.

Iedereen heeft het gewoon over de stemmingen, je merkt het meteen als je langsloopt begint ze tegen Floor. Floor zit het niet zo dwars en laat het over zich heenkomen. Ik wist toch al op wie ik ga stemmen voegt ze eraan toe. Maar dit kan alleen als mensen met me meegaan, anders heeft het toch geen zin benadrukt ze. En adviseert Madilia dat zij het beste kan zorgen dat ze zelf buiten gevaar is.  Anders belandt je op de bank, snap je? Madilia laat weten dat het haar te veel wordt. Dan kom ik maar op de bank, het is niet anders. Diegene die binnenkomt moet toch kiezen en hij of zij kan goed aanvoelen wie Utopia moet verlaten. Als je vet arrogant bent, dan zien mensen dat gewoon voegt ze eraan toe. Maar ik vind het wel moeilijk om het los te laten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Klitzekleine at 22:39

  Ben ik de enige die van sommige gezichten al echt zat geworden is? Bas, nogmaals 3x Bas, dan Cemal en Romy, die Jacco is ook al eeuwig binnen en dan Bas nog. Net slechte tijden en slechte tijden.

 2. anneke at 22:20

  Als ze maar niet laat om praten door de andere, ze heeft in het begin al gezegd hoe ze over hun denkt.
  Waarom zijn ze bang voor sommige bewoners

 3. Odie venema at 21:41

  Wil Billy naar huis omdat Billy is al bekende utopia graag ze weggegaan de nieuw bewonderd moeten toch leren omgaan als Billy blijven die kunnen de bewonderd niet verder gaan stemmen jullie nasr Billy

 4. Grumpy at 16:40

  Als je vet arrogant bent, dan zien mensen dat gewoon zegt Madilia. Dat heb je goed gezien dus vertrek maar als je op de bank komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *