Madilia vraagt aan Chipp waarom hij op haar wil stemmen

Madilia vraagt aan Chipp waarom hij op haar wil stemmen

Afgelopen avond heeft Madilia gehoord dat dat Chipp haar drie stemmen wil geven. En daar heeft ze vannacht slecht van geslapen. Daarom gaat ze verhaal halen bij Chipp. Wat heb ik misdaan dat je me drie stemmen wilt geven? begint ze het gesprek. Chipp legt vervolgens uit dat hij dit geroepen heeft op een moment dat zij in zijn ogen niets toevoegde aan de groep. Maar daar neemt Madilia geen genoegen mee.  Ik wil gewoon mijn ding doen en doe niemand kwaad, waarom zou iemand dan op me stemmen vraagt ze. Chipp probeert haar uit te leggen dat hij dacht in het groepsbelang en daarom vond dat ze stemmen verdiende. En voegt er ook aan toe dat dit tegenwoordig anders is.  Je bent op persoonlijk vlak, maar ook in de groep erg gegroeid legt hij verder uit. Daarom zou ik je haar op dit moment ook geen drie stemmen meer geven. Madilia is blij met zijn uitleg, en laat weten dat ze graag aan zichzelf wil werken.  En of Chipp uiteindelijk op Madilia zal stemmen? Dat laat hij voor nu nog even in het midden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *