Chipp vind geld van de kookwedstrijd, hebben de mannen eigenlijk gewonnen?!

Chipp vind geld van de kookwedstrijd, hebben de mannen eigenlijk gewonnen?!

Afgelopen avond wonnen de vrouwen de kookwedstrijd, met een kleine 22 euro verschil in fooien. Maar vandaag vindt Chipp nog 25 euro in een blauwe envelop. Zou dit dan betekenen dat de mannen eigenlijk gewonnen hebben? Wanneer Chipp de groep gaat vertellen wat hij zojuist ontdekt heeft, geloven de vrouwen hem niet. Ja serieus zegt Chipp. Ik duwde de rotzooi in de vuilniszak aan en toen vond ik het voegt hij eraan toe. De mannen vallen hem bij en zeggen dat zij dus eigenlijk de terechte winnaars van de kookwedstrijd zijn. Maar de vrouwen negeren hun argumenten en vinden het nergens op slaan dat zo’n leuke avond nu verpest wordt door deze actie. Na een korte discussie houdt Chipp het voor gezien. Zoek het uit, triest dit moppert hij, waarna hij de rotzooi verder op gaat opruimen. Krijgt dit verhaal nog een vervolg?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. maria at 13:10

    jaaa dan hebben de heren toch echt gewonnen staat vast met 3 euro verschil.
    heren voet bij stuk houden zouden de dames ook doen en gelijk de kok bellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *