Billy belt Chef-kok John om opheldering te krijgen over de terechte winnaar

Billy belt Chef-kok John om opheldering te krijgen over de terechte winnaar

Nadat Chipp een blauwe envelop heeft gevonden met ongeveer 30 euro erin, is er commotie ontstaan rondom wie nou de terechte winnaar is van de kookwedstrijd. Billy en Chipp staan lijnrecht tegenover elkaar en komen er niet uit. Daarom besluit Billy dat ze chef-kok John Gerdsen moeten bellen, die hen hopelijk meer duidelijkheid kan geven. Ik ben er helemaal klaar mee zegt Billy gefrustreerd. Als de mannen het idee hebben dat er verkeerd geteld is dan moeten we het zekere voor het onzekere nemen voegt ze eraan toe. En pakt de telefoon en belt vervolgens John maar helaas krijgt ze direct zijn voicemail. Na deze eerste poging spreekt ze haar frustraties uit naar Chipp. Ze vindt het erg vervelend dat hij vanochtend nauwelijks heeft geholpen met opruimen maar Chipp vindt op zijn beurt dat ze zich niet zo aan moet stellen. Billy wordt steeds kwader, en pakt boos nogmaals de telefoon om John te bellen. Weer krijgt ze zijn voicemail, die ze ditmaal inspreekt. Hopelijk hoort John haar bericht snel, en kan hij snel opheldering geven over de situatie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Petra Renkema at 14:03

    Lijkt mij als er 22 euro verschil was. En er nu 30 euro gevonden is . Wat ikzelf ook heb gezien!!! Dat de mannen dus toch en terecht trouwens dan gewonnen hebben!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *