Chef-kok John weet zeker dat de dames de kookwedstrijd gewonnen hebben

Chef-kok John weet zeker dat de dames de kookwedstrijd gewonnen hebben

Nadat er flink wat commotie is ontstaan door een envelop met fooien die is gevonden door het mannenteam, gaat Billy verhaal halen bij chef-kok John Gerdsen. Nadat ze eerst zijn voicemail te horen kreeg, belt hij haar later terug. John vertelt Billy dat hij het jammer vindt dat dit zo moet gaan. Het is heel Utopiaans dit vervolgd hij. En ik weet zeker dat ik  goed geteld heb. Enn dat de dames dus echt hebben gewonnen.  Ik kom jullie gewoon met de limousine halen drukt hij Billy op het hart. Nadat Billy de telefoon heeft opgehangen, vertelt ze de dames wat ze zojuist heeft gehoord. Hij vindt het raar dat de mannen hier niet zelf over bellen, als ze hier écht zo zeker van waren voegt ze eraan toe. Hij gaat hier niet in mee, en wij hebben gewoon gewonnen verzekert ze. Vervolgens vertelt zee dat ze het vooral erg jammer vindt dat het allemaal zo is gelopen. We moeten als groep aan de slag laat Billy verder nog weten. Dit is weer een voorbeeld van hoe het de laatste tijd gaat in Utopia en daar moeten we als groep iets aan zien te doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *