Billy en Jacco bespreken de wat nieuwere bewoners uit Utopia

Billy en Jacco bespreken de wat nieuwere bewoners uit Utopia

Billy en Jacco besluiten eens een gesprekje te houden over de groep. En dan met name over de wat nieuwere bewoners in Utopia.

Ze gaan het nog zwaar krijgen begint Jacco tegen Billy. De twee denken dat bepaalde personen echt nog de klappen van de zweep gaan krijgen, waaronder Noah. Billy is het eens met Jacco en merkt ook dat Noah zich nu al mateloos kan ergeren aan bepaalde dingen en bepaalde bewoners. Je moet een figuurlijke regenjas dragen voegt Billy eraan toe. Hiermee bedoelt ze dat je je niks van de mening van andere bewoners aan moet trekken. Je moet het los kunnen laten, het interesseert me geen reet wat de bewoners van mij denken benadrukt ze. Maar om sommigen mede bewoners kan ze wel lachen. Dat komt vooral om het feit dat ze weet dat ze niet nog vijftien maanden met hen in één huis hoeft te zitten. Jacco vindt het op zijn beurt hilarisch om te zien hoe bijvoorbeeld Madilia en Demi en Fay beiden vloggen maar totaal anders zijn. Dit veroorzaakt volgens hem irritaties. De twee lachen er nogmaals om en zijn benieuwd hoe de irritaties zich de komende tijd verder gaan ontwikkelen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 22:18

    De nieuwe hebben geen kans om daar wat te beginnen.
    De nieuwe hebben nog nooit gedaan waar hij of zij voor komt.
    Wat heeft Noah al gedaan. Linda doet wel wat ze kookt elke dag samen met Madilia.
    Heb de tweeling nog nooit zien koken, ze maken wel voor elkaar een broodje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *