Fay vraagt Madilia waarom zij op haar wil stemmen

Fay vraagt Madilia waarom zij op haar wil stemmen

Nog een gesprek over de naderende stemronde. Want Fay heeft gisteren gehoord dat Madilia haar komende week drie stemmen wil geven en ze besluit te gaan checken of dit waar is. Ze is recht door zee als ze het gesprek begint. Zo, Madi. Dus jij gaat op mij stemmen? Madilia antwoordt dat dit niet zo is. Dat zou wel heel erg uit de lucht komen vallen toch voegt ze eraan toe.Ik zou het wel vertellen als ik op jou zou gaan stemmen benadrukt ze. Ik heb namelijk ook eerlijk met Jeroen besproken dat ik misschien wel op hem gaat stemmen gaat ze verder.  Demi die ook bij het gesprek zit, gelooft dat Madilia de waarheid spreekt. Je zou hier niet gaan zitten liegen benadrukt ze. Ook Fay denkt dat ze wel op Madilia kan vertrouwen. Madilia vraagt haar of zij al weet wat ze volgende week gaat doen. Fay laat weten nog niet zeker te zijn. Mijn stemmen kunnen nog veranderen, zeker als ik weet dat bepaalde mensen op mij zullen stemmen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. rick at 11:14

  Anneke dat is inderdaad een heel goed idee. Nu is het zo dat die 2 vreselijke over het paard getelde zusjes altijd 6 stemmen hebben als er iemand op hun stemt. Dus inderdaad dan is anoniem stemmen het beste

 2. anneke at 22:10

  Fay is veel te bang dat erop haar gestemd gaat worden
  Waarom mogen ze zelf wel opeen ander stemmen maar nooit op hun.

  Er moet blind gestemd worden, want reken maar als ze er wel in blijven ze het nog moeilijker het gaat worden want je hebt zo een stuk 7 mensen tegen je.
  Gewoon in een envelop en daar alle stemmen erin met zoveel voor die enz enz

 3. Ria at 14:51

  Wat wordt het toch kinderachtig kom er gewoon voor uit dat zuivert de licht,Nee alleen achter iemand rug over ze praten walgelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *