Het kakhuis verdwijnt uit Utopia

Het kakhuis verdwijnt uit Utopia

Het kakhuis, wat al in jaar een gebouwd is zal voorgoed uit Utopia verdwijnen. Het gebouw zelf blijft wel staan, maar de functie zal veranderen. Het huisje wordt al lange tijd niet meer gebruikt door de groep, dus Bas en Billy willen hier een gedachtekamer van maken. Het moet een plek worden waar de bewoners lekker tot zichzelf kunnen komen. De twee zijn heel benieuwd wat ze zullen aantreffen als ze het huisje gaan opknappen. Kak en schijt lachen de twee. Vervolgens lopen Bas en Billy naar het kakhuis toe. En bekijken de mogelijkheden en vervolgens begint Bas meteen met het slopen. Met veel geweld gaat hij aan de slag, de buizen en stukken hout vliegen om de oren. Een stukje nostalgie zal voorgoed verdwijnen van het terrein.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *