Billy en Romy irriteren zich aan het feit dat alleen de vrouwen opruimen

Billy en Romy irriteren zich aan het feit dat alleen de vrouwen opruimen

Na de finale van de kookwedstrijd van afgelopen avond, moet er een hoop worden opgeruimd vandaag. Maar het valt Billy en Romy op dat het voornamelijk de vrouwen zijn die helpen. Ze is al naar Chipp gegaan met een ontbijtje, in de hoop hem met deze sarcastische hint uit bed te krijgen. Maar met weinig succes. Niet veel later bespreekt ze haar frustraties met Romy, die het ook al was opgevallen dat de mannen niets doen. Alle dames zijn aan het opruimen, maar waar is de rest? vervolgd Romy geïrriteerd. Iedereen loopt maar te teutelen en te meutelen! Billy vertelt daarna dat ze Chipp er net op heeft aangesproken maar zonder resultaat. Wat ben je dan voor lamzak voegt ze eraan toe. De twee mopperen nog even verder en besluiten dat ze de mannen aan het werk gaan zetten. Ik ga ze delegeren besluit Billy, waarna zij en Romy uit elkaar gaan om de groep aan te spreken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *