Chipp probeert zieltjes te winnen zodat hij en de tweeling niet genomineerd worden

Chipp probeert zieltjes te winnen zodat hij en de tweeling niet genomineerd worden

Gisteren kregen de bewoners weer paaldans les. En hoewel dat erg gezellig was duurt het niet lang voordat de bewoners weer over de naderende stemronde beginnen te praten. Zo probeert Chipp  zieltjes te winnen en daarmee zichzelf en Demi en Fay van de bank te houden. Hij heeft naar zijn weten het idee waar iedereen op gaat stemmen en wilt nu als laatste erachter komen waar Bas op gaat stemmen. Bas zegt dat hij twijfelt maar zijn stemmen wellicht op Madilia wilt zetten. Chipp vindt dit op zijn beurt niet handig en probeert de stemmen van Bas naar Floor toe te leiden. Krijgt Chipp alle bewoners naar zijn hand?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. maria at 10:27

  klopt petra hij zeg altijd maar iets dan als zover is kijk je er raar van op.
  hij zij ook eerst steeds ik stem op jeroen dan weer op rene hij laat niets los,
  maar ik zelf vindt beiden kids ook heel irri hoor mag best ook op de bank als
  waarschuwing.

 2. Petra at 09:13

  Sorry maar is Chipp nu echt onnozel? Bas heeft zo lang hij daar zit nog nooit open
  Ijk zijn stemmen kenbaar gemaakt. Wellicht geeft ie ze nu aan Chipp zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *