Noah heeft het gevoel dat Madilia genomineerd wordt

Noah heeft het gevoel dat Madilia genomineerd wordt

Noah en Madilia besloten afgelopen avond voor de verandering nog maar eens een wandeling te maken. Ook zij bespreken de naderende stemronde nog eens kort door. Terwijl de twee arm in arm lopen vertelt Noah dat hij niet hoopt dat Madilia genomineerd wordt. Mijn gevoel zegt dat dit wel gaat gebeuren voegt hij eraan toe. En vertelt verder dat hij nog niet weet op wie hij gaat stemmen. Een ding weet ik wel, ik wil stemmen met mijn gevoel. En ga niet tactisch stemmen benadrukt hij. Ik probeer te kijken naar wie er in mijn Utopia past en wie niet. Denk jij dat Noah gelijk gaat krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. maria at 17:59

  je heb gelijk anneke want vd week zei madila nog tegen floor ik stem niet op jeroen mag hem graag.
  maar zei is ook een mee loper he dat straal er bij haar af ook.
  ze wilde ook zo min mogelijk contact met de tweeling maar ze zit er wel steeds bij.
  en met noa slijm ze zodat hij niet op haar stem denk ik.

 2. anneke at 11:27

  Het stemmen gaat niet eerlijk.
  Noah wordt gedwongen door een paar mensen om niet te stemmen op Fay
  Het liefste moeten ze stemmen op Floor en Jeroen.
  Maar hebben ze niet door dat die ook moeten stemmen, het lijkt me sterk dat Floor ook op Jeroen gaat
  En Madilia ook op Jeroen gaat vind ik dan als verraad
  Eigenlijk moeten ze de gene die stemmen gaat lopen bietsen op die te stemmen bij voorbaat al op de bank zit.
  En dat de nieuwe toch zijn eigen zin doet.
  Laat Jeroen en Floor dan stemmen op Fay.

 3. maria at 10:30

  ik denk op de bank madila jeroen en floor linda geef ik minder kans maar je weet het maar nooit is utopia kliekjes zijn er altijd om samen te stemmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *