Chipp heeft de letters C en H op de vloer gespoten

Chipp heeft de letters C en H op de vloer gespoten

Gisteren kwamen de bewoners erachter dat er in de nacht de letters C en H op de vloer van de loods zijn gespoten. Wie de dader was, was een raadsel. Linda was absoluut niet te spreken over de actie en noemde het behoorlijk aso. Maar inmiddels is de dader bekend. Het blijkt namelijk dat Chipp deze actie heeft ondernomen en de vloer dus heeft onder gekalkt. Jacco en Billy spreken hem erop aan De vloer was duur en ze vinden het absoluut niet kunnen dat hij los is gegaan met spuitverf. Chipp geeft zijn mede bewoners gelijk en zegt dat hij het niet zo bedoeld had. Ik heb mij niet goed gerealiseerd wat mijn actie teweeg zou brengen en zal daarom de verf van de vloer halen voegt hij eraan toe. Met een spons en terpentine in de hand gaat hij niet veel later aan de slag. Het mysterie is opgelost.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *