Het positieve centraal van 7 augustus

Het positieve centraal van 7 augustus

De bewoners zijn bij elkaar gekomen om van alles te bespreken. In dit bericht lees je de belangrijkste besproken punten van 7 augustus terug. Het was een positief centraal!

Billy opent het centraal en wil aankaarten dat er zuiniger met de leefomgeving moet worden omgegaan, dit natuurlijk naar aanleiding van het bekladden van de vloer door Chipp. Cemal neemt het woord over en zegt tegen de groep dat ze zoals het er nu naar uitziet, €150 zakgeld in de maand mogen spenderen. De vrouwen doen het goed met het verkopen van de leggings en de evenementen gaan lekker. Vanochtend hebben Beau, Linda, Madilia en Floor een vergadering voor evenementen gehad. Hier willen ze nog niet verder op ingaan omdat Floor nu niet bij het centraal is aangezien ze naar een begrafenis is. Bas wilt graag een pitch zien van de dames buiten het centraal om.

De Baas Beach Party is op 19 augustus. Bas werkt op dit moment aan een cocktailbar voor het evenement. Tijdens het evenement komt er natuurlijk een paaldans wedstrijd waar de bewoners hard voor aan het trainen zijn. Naast de paalwedstrijd heeft paaldans docent Gabriela beloofd om samen met haar partner ook een showtje te geven. Tot slot komt er geen shisha lounge meer op de Baas Beach Party, daarentegen probeert Bas een jacuzzi te regelen. Demi geeft daarna aan in het centraal dat zij en Demi in gaan op de uitdaging van Billy. Fay en Demi worden na de stemming van morgen 24 uur gescheiden. Niet alle bewoners geloven dat ze het gaan volhouden, maar daar komen we snel genoeg achter.En daarmee eindigt het centraal van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 22:33

    Ze hebben toch een jacuzzi .
    Waarom kan Bas wel een party geven en sommige anderen moeten er om smeken
    Maar ja de langst zittende mogen alles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *