Billy wil een experiment uitvoeren met Demi en Fay

Billy wil een experiment uitvoeren met Demi en Fay

Billy zoekt de tweling, Demi en Fay op om wat met hen te bespreken. Ze wil namelijk een experiment met de twee aangaan.

Zodra ze de twee gevonden heeft begint Billy te vertellen wat ze van plan is. Stel Fay, jij wordt naar huis gestuurd. Zou jij dan blijven Demi vraagt ze hen. Demi antwoordt dat ze wel zou blijven. Dit omdat ik inmiddels mijn plekje in Utopia wel gevonden heb. Alleen ik weet natuurlijk niet hoe het zou zijn als het echt zo is voegt ze eraan toe. Billy vindt het goed om te horen, want ze wil namelijk een experiment gaan uitvoeren. Ik wil jullie 24 uur uit elkaar halen zegt ze enthousiast. De tweelingzusjes roepen hard dat ze dat niet willen maar zijn toch wel nieuwsgierig naar haar plan. Billy legt uit dat het haar een leuk experiment lijkt als de twee 24 uur van elkaar gescheiden zijn. Dat betekent geen contact, niet praten en ook niet samen slapen. Gewoon, om te laten zien dat jullie dat makkelijk kunnen benadrukt ze. Demi en Fay zijn toch wel enthousiast, ondanks het feit dat ze het niet heel leuk vinden. Toch besluiten ze mee te doen en spreken met Billy af dat ze morgen, na de stemrond, 24 uur van elkaar gescheiden zullen worden. Zal het de tweeling lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. maria at 13:36

    fay lukt het wel die gaat gewoon naar chipp demi zekers niet,
    ze huilt nu al als fay niet kom slapen laat staan dat ze alleen achter blijf.
    nu stoer maar werkelijkheid moet nog komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *