Madilia en Floor zijn eruit op wie ze gaan stemmen

Madilia en Floor zijn eruit op wie ze gaan stemmen

Nog maar een berichtje over de stemronde die morgen plaatsvind in Utopia. Madilia en Floor zijn eruit op wie zij gaan stemmen. De twee denken drie stemmen aan Jeroen te zullen geven. Dit omdat hij heeft aangegeven niet gelukkig te zijn op dit moment. Dat ze eruit zijn, betekent nog niet dat ze dit een makkelijke keuze vinden. Ik vind het echt moeilijk, want het is mijn maatje benadrukt Madilia. Ook Floor zegt dat ze het goed kan vinden met Jeroen. Voor mijzelf wil ik niet dat hij gaat, maar ik doe het voor hem benadrukt ze. De dames bespreken ook de publieksstemmen. Floor verwacht dat zij mogelijk een stem zal ontvangen maar geeft ook aan dat ze daar niet zo mee zit. Madilia denkt op haar beurt dat ze zich geen zorgen hoeft te maken en probeert haar gerust te stellen. Gaan er nog meer bewoners op Jeroen gaan stemmen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke at 13:10

  Heb het idee ook dat Floor niet lekker in der vel zit.
  Maar om dan op Jeroen te stemmen vind ik wel heel ver gaan.
  Ga op je eerste gevoel en stem op Fay waar jullie het de hele tijd hebben.
  Dit is een dolk steek in de rug van Jeroen.
  Heeft Floor te horen gekregen van haar vriendje hoe ze moest stemmen.
  Ze is toch zelf bij hem in bed gekropen

 2. joke gotte at 13:02

  Ja dat is de oplossing voor Floor Jeroen naar huis sturen wat hij heeft het niet naar zijn zin.Hoe makkelijk he Floor mag je mischien van je vriendje blijven ,alhoewel daar trek jij je toch niks van aan .En Madilia gaat emaal met Floor mee omdat ze niet op een van de tweeling durft te stemmen .Dan krijgt ze het niet makkelijk in Utopia ben benieuwd ze heeft wel een grote mond eerst zien dan geloven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *