Fay twijfelt of het wel verstandig is om tactisch te stemmen

Fay twijfelt of het wel verstandig is om tactisch te stemmen

De stemronde staat morgen op het programma. Fay is bang dat ze genomineerd wordt en daarom hebben de mensen om haar heen bedacht dat ze met een groepje tactisch kunnen stemmen, zodat Fay niet genomineerd wordt. Fay zelf is hier alleen nog niet van overtuigd. En bespreekt haar twijfels dan ook met Chipp. Hij zegt dat ze niet goed weet wat ze moet doen. Maken we het niet gevaarlijker vraagt ze hem twijfelend, doelend op het feit dat als dit plan mislukt het weleens nadelige gevolgen voor haar zou kunnen hebben. Chipp antwoordt dat hij het ook niet weet maar dat het wel belangrijk is dat Fay vanmiddag weet wat ze gaat doen.  Laten we afspreken dat je om drie uur weet op wie je gaat stemmen spreekt Chipp met haar af. Want als je het toch ineens anders wil, is er een hoop werk aan de winkel voegt hij eraan toe. Fay is duidelijk nog niet overtuigd maar belooft Chipp dat ze er goed over na zal denken en er vanmiddag op terug zal komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. jolanda at 13:40

  Ze zouden dat tactisch stemmen moeten verbieden. Vind ik niet kunnen. Je moet op degene stemmen die je het liefst ziet vertrekken.

 2. maria at 13:32

  hoezo veel werk chipp.
  mag ze zelf ook beslissen of moet het zoals jij het wil.
  iemand eruit die jij niet ziet zitten want zonder ruggengraad lukt het je niet.

 3. anneke at 13:17

  Dit gaat geen eerlijke stemming worden
  Fay die omgepraat wordt door Chipp
  Madelia die omgepraat gaat worden door Noah
  En Madelia die Floor op andere gedachten praat
  Net wat ik al zeg ze gaan met zijn alle op Jeroen.
  Floor en Madelia zijn bang voor de andere bewoners.
  Hoeven ze niet te zijn want de andere bewoner bemoeien zich toch al niet met hun.
  En laat Fay op de bank ze hoeft er toch niet uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *