Floor en Madilia irriteren zich heel erg aan Beau

Floor en Madilia irriteren zich heel erg aan Beau

Beau heeft deze ochtend een briefje gevonden, waarop een boodschap van Floor over haar vriend staat. Wanneer ze Floor hiermee confronteert, vertelt ze haar dat het niet slim is om dit soort briefjes te schrijven in Utopia. Floor reageert kortaf en vraagt Beau om de inhoud van het briefje voor zich te houden. Niet veel later ploft ze op een zitzak neer en vertelt Madilia wat er gebeurd is. Eerder hebben de twee het briefje al besproken maar Floor is absoluut niet blij met hoe het gegaan is.  Zij gaat mij een beetje de les lezen hier, het gaat haar niets aan voegt ze er gefrustreerd aan toe. Ik zou haar ook wel naar huis willen stemmen gaat ze verder. Ook Madilia laat weten dat ze het niet altijd even goed met haar vinden. Nadat de twee hun mening over Beau hebben uitgesproken, komen er meer irritaties over haar op tafel. Zo begint Madilia over het lichaam van Beau, waarmee ze volgens haar te koop loopt. Dat is ook Floor opgevallen. Ze is heel trots op haar lijf en wil het laten zien. Maar dat hoeft niet aan de halve wereld, heb een beetje zelfrespect of zo gaat ze verder. De twee kletsen nog even verder over de Beau maar stoppen zodra Linda en Beau zich bij hen voegen op de zitzakken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. jolanda at 13:37

    Nou zeg! Die twee lopen maar te roddelen samen. Ik vind die Floor maar een rare griet. Niks aan. Hoe ze ook tegen die vriend deed zaterdag. Zielig gewoon voor die jongen. Van mij mag ze weg.

  2. joke gotte at 12:56

    Wat een zielige figuren die twee laten ze eerst eens naar zich zelf kijken wat hebben ze een last van de aankomende verkiezing.En laat Floor eens naar haar zelf kijken haar vriendje vindt het maar een raar gedrag dat ze steeds bij Jeroen in bed ligt.Hij wil dat ze er uit gaat en met hem mee gaat op vakantie.Ik denk dat het er geen snar scheeld wat hij wil .geeft aan hoe diep de liefde zit .En dan hebben ze het ook maar over wij kletsen niet laat me niet lachen huicelaartjes ha ha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *