Romy is van plan tactisch te stemmen

Romy is van plan tactisch te stemmen

Een nieuwe dag in het beloofde land is begonnen. Morgen staat de stemronde op het programma en dat levert de nodige spanning op. Er worden volop complotten gesmeed en iedereen is bezig met wie er genomineerd gaat worden.

Zo bespreekt Romy met Demi en Fay wat er allemaal gaande is. Romy geeft aan dat ze tactisch wil stemmen, om zo te zorgen dat bepaalde mensen niet genomineerd wordt. Daar is Fay er één van. Zij is namelijk bang dat ze veel stemmen zal krijgen, maar Romy laat weten dat zij en Billy een berekening hebben gemaakt, waaruit blijkt dat dit niet zo zal zijn. Ook Noah en Madilia bespreken de nominaties met elkaar. De twee vinden het allebei een moeilijke keuze. Dit omdat ze het gevoel hebben iemand persoonlijk te kwetsen. Cemal zei tegen me dat het nooit persoonlijk is zegt Noah. Maar daar zijn de twee het niet mee eens. Zeker is in elk geval dat de twee het spannend vinden wat er gaat gebeuren morgen. En Noah al helemaal, voor hem is het namelijk de eerste keer dat hij dit meemaakt in Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke at 11:39

  Gewoon de onderste 5 van de bewoners lijst.
  Dat is de gene die wij eruit willen.
  En tactisch stemmen en zeggen van ik mag je wel maar je doe de hele dag niets.
  En wat doet je vriendinnetje dan wel de hele dag.
  Dus de stemmen gaan naar Jeroen en Floor en dan naar de gene waar die twee op stemmen
  Ik zie nu opeens dat de tweeling ook werken, ze schilderen hun huisje.
  Kon al weken geleden maar nu Fay in de gevaren zone zit moet ze toch nu wat gaan doen.
  Jeroen is niet zo van er komen stemmen ik ga wat doen, hij blijft lui
  En waarom niet op Bas hij is er al zo lang in , en is opeens ook aan aan het bouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *