Billy en Romy vinden de huidige groep net een slangenkuil

Billy en Romy vinden de huidige groep net een slangenkuil

Billy en Romy zitten op het dakterras van het penthouse en bespreken de stemronde die morgen plaats zal vinden. Er is volgens hen heel veel geroddeld de laatste tijd en alle complotten die er gesmeed worden maken het er volgens de twee niet beter op. Het is een slangenkuil voegt Billy eraan toe. Romy is het hier helemaal mee eens. En weet je wat het leuke is? Wij zijn er geen onderdeel van gaat Billy verder. Wel zijn ze benieuwd wie er morgen genomineerd worden. Volgens hen zijn Floor en Jeroen een zekerheid maar wie de derde persoon wordt, dat is nog maar de vraag. Ik zal blij zijn als het morgenmiddag is zucht Romy. De spanning rondom de stemronde komt volgens haar de sfeer niet ten goede en de ze zal blij zijn als deze nominatieronde erop zit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 1.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. maria at 17:52

    nou ja zeg kijk nu wie het zeggen dat zijn zelf de twee grootste roddel tantes.
    en een complot veroorzaaken ze zelf ook dus die slangen kuil ligt ook dicht bij hun.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *