René gaat vol op Floor stemmen, ze MOET weg

René gaat vol op Floor stemmen, ze MOET weg

Na het centraal van vandaag raakt René met Beau aan de praat over de stemronde. René weet al wel op wie hij gaat stemmen en vertelt dat hij drie stemmen aan Floor gaat geven. Ik krijg een naar gevoel bij haar legt hij verder uit. Volgens hem heeft Floor geen motivatie en voegt ze niets toe aan Utopia. Ook Beau vindt dat Floor minder presteert dan ze in het begin gehoopt had en dat vindt ze jammer. Maar volgens René is dat niet het enige. Floor heeft volgens hem al zijn ideeën gepikt en dat kan absoluut geen toeval zijn. Daarom is er voor hem geen twijfel over mogelijk op wie hij morgen gaat stemmen. Zij moet weg vervolgd hij vastberaden.  Als zij niet gaat, dan pak ik mijn koffers misschien zelf wel. Of anders ga ik haar doodzwijgen. Ze moet weg. W-E-G benadrukt hij aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Harry at 06:56

    Als er 1 weg moet is dat Rene wel. Hij wil niets , kan schijnbaar ook niets. En wil een goede raad van iemand anders ook niet aannemen. Wat heeft het voor hem nog zin om in utopia te blijven, niets helemaal niets.

  2. anneke at 22:38

    Kan ze alles wat hij beweerd ingepikt hebben , jij doe niks van je ideeen
    En ik vraag me af als Floor niet weg gestuurd word of hij echt weg gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *