Noah staat stil bij de dag van de transgenderrechten

Noah staat stil bij de dag van de transgenderrechten

Het is vandaag ‘de dag van de transgenderrechten en dat wil Noah niet voorbij laten gaan. Hij laat dan ook de zoemer loeien en de groep komt bijeen. Noah wil graag dat iedereen als de andere sekse verkleed gaat. Zo kunnen jullie voelen hoe het is om in het verkeerde lichaam geboren te zijn legt hij verder uit. De groep vindt dit een fantastisch idee en iedereen reageert enthousiast. Na het bootcampen vanavond zal iedereen een uurtje van sekse wisselen om zo aandacht te vragen voor transgenderrechten. Er worden nog even wat ideeën bedacht en de dames en heren willen kleding van elkaar lenen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:40

    Dus het is feesten vanavond , drinken en nog eens drinken
    En dan dronken worden en morgen niet te genieten , koppijn uitslapen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *