Beau geeft bootcamp les aan een aantal gasten en mede bewoners

Beau geeft bootcamp les aan een aantal gasten en mede bewoners

Afgelopen avond gebeurde er nog van alles in Utopia. Nadat Noah de groep bij elkaar heeft geroepen om stil te staan bij de transgenderrechten duurde het niet lang voordat een aantal bewoners zich uit gingen leven met een bootcamp.  Beau heeft namelijk vier kaarten verkocht voor deze les. En een aantal bewoners doen ook mee. De deelnemers wagen zich aan verschillende oefeningen om hun spieren sterker te maken en hun conditie te verhogen. Beau en Cemal doen de oefeningen zelf ook mee en pushen iedereen tot het uiterste. Iedereen wordt flink afgemat maar Beau is streng. We zijn nu nog maar 20 minuten bezig en we het allemaal nog zwaarder maken. De deelnemers gaan vol goede moed aan de slag. Wat er afgelopen avond nog meer in Utopia gebeurde lees je zo in het volgende nieuwsbericht. Hou de site dus in de gaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *