Fay vraagt aan Bas op wie hij gaat stemmen

Fay vraagt aan Bas op wie hij gaat stemmen

Vandaag staat de stemronde op het programma! Afgelopen avond werd er nog volop over gesproken. Zo besloot Fay aan Bas te vragen op wie hij gaat stemmen…

Fay is namelijk bang dat ze morgen veel stemmen krijgt en de kans bestaat dan dat ze Utopia zal moeten verlaten. Dat wil ze niet en besluit actie te ondernemen. En gaat bij Bas polsen op wie hij gaat stemmen. Ben je bang voor morgen? vraagt Fay aan het begin van het gesprek. Bas antwoordt dat hij niet bang is voor de stemming. Ik vind zelf dat ik goed bezig ben voegt hij eraan toe. Maar ik ben toch ook heel goed bezig reageert Fay. Bas vindt op zijn beurt dat dat wel meevalt. Ik snap dat Floor, Madilia en Linda op jewillen stemmen. Het botert namelijk niet altijd tussen jullie. Fay vertelt aan Bas dat ze heeft gehoord dat iedereen op haar gaat stemmen. De twee bespreken wat er morgen allemaal kan gebeuren. Bas denkt dat hij drie stemmen aan Jeroen gaat geven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *