De bewoners houden een transgender catwalkshow

De bewoners houden een transgender catwalkshow

Gisteren was het de dag van de transgenderrechten. Noah riep de groep eerder bij elkaar om hier stil bij te staan. Ook had hij een actie bedacht. Noah heeft een catwalk neergezet zodat zijn mede bewoners die zich verkleed hebben als andere sekse een showtje weg kunnen geven. Iedereen heeft zich flink uitgedost en hebben zichtbaar lol in het hele gebeuren. Noah vraagt of zijn mede bewoners een rondje op de catwalk willen lopen en aan iedereen wil vertellen wat hij of zij aan heeft. Uiteraard wordt er ook een prijs uitgereikt en Noah roept Bas en Demi uit tot winnaars van deze avond. Er worden nog verschillende foto’s gemaakt en de bewoners gaan gezellig met elkaar rond het kampvuur zitten. Het was een gezellige avond!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *