Rond 12 uur weten wie we wie de genomineerde bewoners zijn!

Rond 12 uur weten wie we wie de genomineerde bewoners zijn!

De lijnen zijn gesloten, je kunt niet meer nomineren. De uitslag van de publieksstem ligt momenteel vast. Rond 12:00 uur  kun je zien welke drie bewoners tijdens de stemronde de publieksstemmen in ontvangst mogen nemen. Welke bewoners horen bij de genomineerden? We komen er uiteraard uitgebreid op terug. Hou de site dus in de gaten! Je kunt nog wel stemmen op de potentiële bewoners Arnold, Danny of Johan. Stemmen op deze kandidaten is geheel gratis. Je hebt nog tot dinsdagavond 22:00 uur de tijd. Klik hier om te stemmen. Wordt het vandaag een spannende stemronde?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *