Fay is door de stemronde misselijk van de spanning

Fay is door de stemronde misselijk van de spanning

Chipp pakt Fay bij de arm en gaat een stukje met haar lopen. Ben je zenuwachtig vraagt hij doelend op de stemronde van vandaag. Fay antwoordt bevestigend. Ik ben misselijk van de zenuwen voegt ze eraan toe. Chipp neemt Fay vervolgens mee naar het cordwood, waar de twee samen met Demi en Romy verder praten. Chipp vertelt dat hij een berekening heeft gemaakt maar van een aantal mensen niet zeker weet op wie ze stemmen. Als alles uitpakt zoals hij hoopt, hoort Fay niet tot de genomineerden. Maar het zou ook zomaar eens de andere kant op kunnen gaan. We kunnen er niets meer aan doen benadrukt Demi. Het is afwachten wat er straks gaat gebeuren. En laat weten dat ze het ook erg spannend vindt. Ik weet ook niet goed wat mij te wachten staat.  Nadat de vier zijn uitgepraat neemt Romy Fay en Demi mee naar de badkamer om hun haren te doen, zodat ze even ergens anders aan denken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *