Jeroen, Floor en Madilia zijn de genomineerden

Jeroen, Floor en Madilia zijn de genomineerden

Tijd voor de stemronde! Wie wordt er deze maand genomineerd? Elke bewoner heeft drie stemmen te verdelen, daarnaast worden er ook drie publieksstemmen uitgedeeld. Zoals gewoonlijk heeft de groep zich verzameld op de banken en er hangt een gespannen sfeer. Billy haalt de publieksstemmen op en als ze terug is gaat ze voor de groep staan. Tijd om de publieksstemmen bekend te maken. De eerste stem gaat naar Jeroen, de tweede voor Billy en de laatste gaat naar Fay. Daarna legt Billy de regels nog eens uit aan de nieuwe bewoners rondom het stemmen. We hebben allemaal drie stemmen te verdelen, ga ervoor zegt ze motiverend.

Romy mag als eerste en  legt uit dat deze stemming spelletjes worden gespeeld. Het is een soort van slangenkuil voegt ze eraan toe. Ik wilde eerst vol op Jeroen gaan maar dit ga ik niet doen. En licht toe dat Fay een waardig Utopiaan voor haar is en ze niet zonder haar wil. Voor het eerst ga ik tactisch stemmen, drie stemmen op Madilia voegt ze eraan toe. Daarna is Beau aan de beurt. Ze geeft één stem aan Floor, wegens haar houding. Haar andere twee stemmen gaan naar Jeroen. Ik heb het gevoel dat jou hart niet meer in Utopia ligt. Floor houdt het kort maar krachtig en geeft drie stemmen aan Jeroen. Ik weet dat je hier niet meer gelukkig ben en gun het je om naar huis te gaan.  Madilia neemt het woord over. Ook zij stemt drie keer op Jeroen. Voor Linda is het de eerste stemming en ook zij sluit zich aan bij Floor. Dan is Fay en vertelt aan de groep dat ze minder kattig wil zijn en hieraan wil werken. Omdat ze van meerdere mensen heeft gehoord dat ze op haar zouden stemmen, stemt ze tactisch en stemt drie maal op Madilia. Demi legt daarna in tranen uit dat ze niet wil laten gebeuren dat Fay naar huis moet. Ook zij geeft drie tactische stemmen aan Madilia. Billy is als laatste van de vrouwen. Zo zie je maar dat het niet altijd goed is om transparant te zijn en je vooral moet stemmen vanuit gevoel begint ze. En laat daarna weten dat ze drie stemmen aan Jeroen geeft.

Cemal mag als eerste van de mannen en geeft net als Billy drie stemmen op Jeroen. Hoewel hij persoonlijk goed op kan schieten met hem, gaan ze op zakelijk gebied niet goed samen. Chipp is de volgende. Hij geeft drie stemmen op Floor. We verschillen teveel van elkaar en hebben een aantal opstootjes gehad voegt hij eraan toe. Jeroen richt zich op Floor en zegt dat hij niet op haar gaat stemmen. Dit omdat ik vind dat je hier nog veel kan leren en groeien. Ik stemtop René, als motivatie. Ik wil dat je meer in groepsverband gaat werken en jezelf minder afsluit van de groep. René gaat zoals hij eerder liet weten vol op Floor. En vertelt dat hij nogal boos is op haar. Ik heb het gevoel dat je hier niet graag wil zijn. Daarbij kopieer je al mijn ideeën. Nieuwste bewoner Noah loopt naar voren. En geeft één stem aan Floor om haar te motiveren. Jeroen krijgt twee stemmen. Ik houd van hard werken en ik hoopte dat jij dat ook had gedaan legt hij uit. Jacco sluit zich aan bij Noah en geeft ook drie stemmen aan Jeroen. Als laatste van alle bewoners is Bas. Hij vindt het jammer dat Jeroen niets met zijn nieuwe structuur heeft gedaan. Zijn overige twee stemmen gaan naar Floor. Hij begrijpt niet wat ze hier doet.

De genomineerden zijn dus Jeroen met 23 stemmen, Floor met 10 stemmen en als laatste Madilia met negen stemmen. Ben jij het eens met de genomineerden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 16 reacties op dit artikel
 1. Snarf99 at 19:15

  Weer de verkeerde genomineerd.
  Wat te denken van roddeltante Romy, of moeder overste Billy om maar niet te spreken van filosoof René,
  Deze 3 zouden op de bank moeten zitten, en als het zou kunnen alle 3 naar huis.

 2. Floris at 19:09

  Denk dat Jeroen z’n kist kan gaan pakken, als de potentiële inwoners hebben gekeken via de streams dan weten ze hoe hij zich gedraagt binnen de groep.

 3. Malkiel at 16:26

  Ik vind de uitslag wel goed! Tenslotte moeten zke allemaal door één deur. In de buitenwereld heeft ook iedereen z’n voorkeuren. Nee, een goed systeem, werkt al prima een paar jaar.
  Houden zo. Malkiel.

 4. Elly at 16:14

  Bas moet eruit… schijters allemaal…bah… vieze kliek…
  Werkt Chip hard??? Haha… nog nooit wat zien doen… maakt Utopia nou mensen zo zwak? Ik denk t wel.

 5. jolanda at 15:58

  Ik vind die Floor maar een rare. Volgens mij is ze nep. En maar kletsen met Madilia. Ze wilden idd met z’n allen eerst op Fay. Vooral Floor wilde dat….. Dus Fay had wel gelijk.

 6. Trudie at 15:45

  JdM bedenk eens en andere nominaties
  Zonder gekonkel laten we telefonisch gaan stemmen nu bepaal Billy en Bas alles eruit met die twee andere een kans

 7. maria at 12:52

  nou bas kijk naar jezelf jij gaat ook pas iets ondernemen als de stemmingen in aantocht zijn.
  voor de rest hang je er ook maar bij al 2 jaar.
  onze mening hier doet er weinig toe wordt niets mee gedaan.
  en weer zeg ik laat de paspoort houders stemmen dan gaat het pas eerlijk.
  nu wordt het een opgeraapt zooitje de vaste stemmen de nieuwen er steeds uit.
  door dat het een kliek is zullen hun nooit zelf op de bank zitten,
  regelen ze zelf onderling wel met elkaar.

 8. mar at 12:37

  inderdaad jeroen zit niet op zijn plek daar
  is niet zo gek met een gestoorde kippen die daar rond lopen
  En maar roddelen vooral die floor en schijnheilige madilia
  Bas vraag zich af wat floor daar doet ik vraag me af wat iedereen daar nog doet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *