Madilia is pissig omdat ze genomineerd is

Madilia is pissig omdat ze genomineerd is

De stemronde zit erop, we weten wie de genomineerden zijn. Madilia is naast Floor en Jeroen genomineerd. En dat Madilia genomineerd werd was toch wel wat onverwachts. Dankzij het tactische stemmen van Demi, Fay en Romy. Met Floor en Linda loopt Madilia naar buiten als de stemming is afgelopen. Natuurlijk is ze op zijn zachts gezegd niet blij met de stemmen die ze heeft gekregen. Ik ben zo pissig, vuile k*twijven voegt ze eraan toe. Volgens haar laten de tweeling en Romy nu zien hoe zielig ze zijn. En legt daarna uit dat ze aan Fay heeft laten weten dat ze eerst wel op haar wilde stemmen maar ook eraan heeft toegevoegd dat ze dat nu niet meer ging doen. Ze begrijpt dan ook niet waarom Fay alsnog zo panisch heeft gereageerd en de stemming een slangenkuil vond. Ik vind het jammer dat mensen zo vals zijn voegt ze er nog aan toe. De enige slangenkuil die er was, hebben ze zelf gecreëerd antwoordt Linda aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *