Na de stemronde heerst er nog flink veel spanning tussen een aantal bewoners

Na de stemronde heerst er nog flink veel spanning tussen een aantal bewoners

Na de stemronde van vandaag is er nog aardig wat spanning in Utopia. Er lijken twee kampen in de groep te ontstaan. Aan de ene kant vormen Demi, Fay en Romy een front, die lijnrecht tegenover Madilia en Linda staan.

Demi en Fay bespreken met Chipp en René de uitslag van de stemming. Ze doen alsof hun neus bloedt zegt Fay geïrriteerd. Chipp sluit zich hierbij aan en vindt dat er gedaan wordt alsof het uit de lucht komt vallen dat Madilia op de bank terecht is gekomen. Maar ik vind het meer dan eerlijk, Madilia voert weinig uit. Fay laat weten dat ze zichzelf gek heeft gemaakt en zuchtend zegt ze dat ze hoopt dat ze de volgende stemming niet tactisch hoeft te stemmen. Even verderop legt Romy aan Floor, Jeroen en Billy uit waarom ze tactisch heeft gestemd. Zij en Demi en Fay hebben het zekere voor het onzekere genomen en er alles aan gedaan dat Fay genomineerd zou worden. Beide kampen waren niet transparant naar elkaar, wat resulteerde in deze uitslag.

In de keuken worden de twee kampen nog wat later met elkaar geconfronteerd. Terwijl Madilia Demi, Fay en Romy volledig negeert, gaat Linda met het drietal in discussie. Volgens haar hebben de meiden zelf een slangenkuil gecreëerd en verkeerde aannames gemaakt. Zij en Madilia hebben duidelijk gezegd dat hun gedachte was veranderd en ze niet meer op Fay gingen stemmen. Maar de tweeling en Romy leggen uit dat ze bang waren dat de twee alsnog op Fay zouden stemmen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Margriet at 11:05

  Of het nou de 2ling is of Madilia ,ze voeren alle 3 niets uit. Ik blijf hun strategie van stemmen toch al kinderachtig vinden. Maar ja volwassenen wordt je niet als je in Utopia blijft zitten.

 2. anneke at 14:46

  Floor en Medilia hadden gewoon bij hun eerste gedachten moeten blijven en op Fay stemmen en niet op Jeroen.
  Jeroen kreeg al genoeg stemmen van de andere.
  En die Fay is een aan stelller.
  En Chipp verteld dat Jeroen niets doet ,wat doet hij de hele dag bij zijn meisje zijn.
  Bas die sinds het weekend ook weer in beweging is , wat ook niets oplevert
  De spullen op de webshop dat verkoopt , maar daar hoor je niks meer over.
  Hoop da niet de twee jongens binnen komen , die gaan dan op Fay.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *