Demi en Fay gaan 24 uur uit elkaar

Demi en Fay gaan 24 uur uit elkaar

Als experiment heeft Billy bedacht dat Demi en Fay na de stemronde 24 uur zonder elkaar moeten leven. Zoals afgesproken gaat Billy meteen na de stemronde ook aan de slag. Ze heeft met behulp van lintjes het Utopia terrein opgesplitst in twee delen. Als het ene tweelingzusje aan de linkerkant zit, moet de andere naar de rechterkant. Alleen de loods is niet verdeeld. Maar de regels zijn dat ze niet met elkaar praten en niet via via communiceren en geen fysiek contact hebben. Vanavond zal Demi met Billy slapen en Fay met Chipp. Terwijl Billy de regels nogmaals aan de zusjes uitlegt, houdt de tweeling elkaar nog even stevig vast. Daarna is het toch echt tijd voor hen om afscheid te nemen. Samen met Romy telt Billy af, terwijl de tweeling nog even voor de laatste keer knuffelt. I LOVE YOU schreeuwen ze nog snel naar elkaar, voordat Billy Demi mee naar binnen neemt en Fay bij Romy achterblijft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 15:45

    niet verstandig billie ze moet zelf leren wat alleen is zonder zus,
    nu helpt het niet want jij ligt erbij en fay normaal bij chipp.
    demi moet leren dat haar zus ook vaak snachts weg is en zij alleen.
    nu leer ze dus nikes nada

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *