Madilia gaat het gesprek met Demi aan over het tactisch stemmen

Madilia gaat het gesprek met Demi aan over het tactisch stemmen

Madilia besluit na al het gedoe rondom het tactisch stemmen het gesprek met Demi aan te gaan. Ze wil graag de situatie bespreken.

Zullen we even kletsen vraagt Madilia aan Demi, waarna ze naar de schoonheidssalon lopen. Wat vind je van de hele situatie vraagt Madilia haar direct als ze in de schoonheidssalon zitten. Demi antwoordt dat ze heel bang was dat Fay op de bank zou komen en niet wist wat ze moet verwachten. Ik durfde het risico niet te nemen en heb daarom, samen met Romy en Demi, tactisch gestemd voegt ze eraan toe. Madilia vertelt dat ze het jammer vindt dat de tweeling haar niet vertrouwd hebben toen ze zei dat ze niet op Fay zou stemmen. Ik had ergens wel verwacht genomineerd te worden maar ik vind het raar dat mensen op mij stemmen zonder echte reden voegt ze eraan toe. Ik zou zelf nooit tactisch stemmen, ik zou altijd op mijn gevoel afgaan gaat zee verder. Demi begrijpt wat haar mede bewoonster bedoelt. En verzekert haar dat de stemmen niet persoonlijk bedoeld waren. De twee lijken blij te zijn over de stemronde te hebben gesproken samen. Al snel gaat het gesprek over op de twee potentiële bewoners, die morgen Utopia betreden. Madilia en Demi zijn erg nieuwsgierig en hopen beiden op twee mooie mannen. Niet veel later geven ze elkaar een knuffel en maken ze een einde aan hun gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:50

    Floor en Madilia zijn gewoon bang dat als ze wel op Fay hadden gestemd dat ze daar geen leven meer hadden
    Je mag gewoon niet eerlijk en zelf stemmen.
    Reken maar dat Bas de hele loods bij elkaar had ge vloekt dat ze dat konden maken.

  2. Marjory at 16:30

    Elke ruzie, discussie, conflict, aanvaring etc eindigt in Utopia met een knuffel. Gaat dat in het echte leven ook zo? Oh, vergeten dat Utopia 2, 3 en 4 nep is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *