Madilia wil ook met Romy praten over de stemmen die zij net heeft gehad

Madilia wil ook met Romy praten over de stemmen die zij net heeft gehad

Vandaag heeft Madilia een gesprek gehad met Demi. Demi legde haar uit waarom zij tactisch op haar gestemd heeft. Een paar uur later besluit Madilia ook het gesprek met Romy aan te gaan.

Ook dit gesprek vindt weer plaats in de schoonheidssalon. Romy zegt dat ze begrijpt dat Madilia zich rot voelt. En voegt eraan toe dat ze op haar gestemd heeft om er zo voor te zorgen dat Fay niet genomineerd zou worden. Ik denk dat je hetzelfde had gedaan als het om Floor was gegaan. Maar dat is volgens Madilia niet zo. Ik weet zeker dat ik niet tactisch zal stemmen, zo zit ik niet in elkaar voegt ze eraan toe. Romy benadrukt dat ze Madilia een tof wijf vindt. Maar echt soepel loopt het niet tussen ons, daarom heb ik op je gestemd. Ik wilde ook de ass van Fay redden gaat ze verder. De twee praten nog wat verder en lijken nader tot elkaar te komen. Ze geven elkaar nog een dikke knuffel voordat ze teruglopen naar de groep.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Suzsie at 16:59

    Wordt het niet eens tijd dat de kijkers een grotere stem hebben en zij bepalen wie er uit gaat .
    Dan is het handjeklap gebeuren ook gelijk van de baan en wordt er eens echt geluisterd naar de kijkers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *