Billy en Romy willen een nieuwe structuur invoeren

Billy en Romy willen een nieuwe structuur invoeren

Nu de stemronde erop zit lijkt het langzaamaan weer wat rustiger te worden. Billy en Romy gaan het gesprek met elkaar aan. Niet om de stemronde te bespreken, de dames zijn van plan zich op de huidige structuur te richten.

Romy en Billy  zijn al een lange tijd niet tevreden over het huidige Utopia en willen daarom een nieuwe structuur opzetten. In het penthouse praten ze over hun ideeën. Samen komen ze op de 50/50-structuur. Bij evenementen, producten en dienst zal er 50% van de opbrengst naar de bv gaan en 50% naar de bewoners die meewerken aan het project. De markt, de financiën en het bijhouden van het buitenterrein vallen hierbuiten, de bewoners die dit doen krijgen standaard een vaste vergoeding. Voor het schoonmaken hanteren ze een regel die Linda een keer in het centraal heeft geïntroduceerd, als je niet wil schoonmaken zul je jezelf moeten afkopen. Daarbij kan je vijf euro boete krijgen als je je niet aan je schoonmaak taak houdt. Het startbedrag van het zakgeld zal 50 euro worden. Willen de bewoners meer geld binnen krijgen, zullen ze zich bezig moeten houden met bovenstaande taken. De twee zullen binnenkort hun nieuwe structuur voorleggen aan de groep. Zelf zijn ze erg tevreden over hun bedachte structuur. Hier raken mensen gemotiveerder van, meer mensen zullen van hun reet afkomen zegt Romy aan het einde van het gesprek. Denk jij dat deze structuur goed ontvangen wordt door de rest? En gaat deze werken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 22:44

    Als ze dat schoonmaken doen dan niet een de wc en de andere de keuken’
    Ze moeten dan een rond gaande werk rooster hebben zo dat ook iedereen de wc gaan schoonmaken
    Ook Bas en ook Cemal en Rene dus alle mannen, ze laten dat maar aan de gene over die ze niet moeten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *