Fay en Madilia praten na over de hectische stemronde

Fay en Madilia praten na over de hectische stemronde

Madilia heeft met Demi en Romy heeft gesproken over de stemronde. Maar de genomineerde wil ook nog graag met Fay praten. Op de vide gaan de twee met elkaar het gesprek aan.

Fay legt aan Madilia uit dat ze het gevoel had dat veel bewoners op haar zouden stemmen en ze hierdoor voor een tactische strategie koos. Het was jij of ik, in mijn gedachte voegt ze eraan toe. Madilia laat haar uitpraten en doet daarna haar zegje. En laat weten dat ze het eerlijk tegen Fay zou zeggen als ze op haar zou stemmen. Hoewel ik je af en toen arrogant vind, vind ik dit niet genoeg reden om jou weg te stemmen. Fay lijkt niet blij te zijn met deze opmerking.  Jij noemt het arrogant, ik noem het zelfverzekerd gaat ze verder. En voegt eraan toe dat ze het zekere voor het onzekere nam en Madilia nooit wilde kwetsen. Ik wil niet je daadwerkelijk naar huis gaat benadrukt ze. De twee praten nog even door en ze begrijpen elkaars mening. Ze spreken af om meer met elkaar om te gaan, zodat ze een betere band krijgen. Het lijkt weer helemaal goed te zitten tussen de twee en ze sluiten het gesprek af met een dikke knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. rick at 11:01

    Die Fay is nog zo dom dat ze het verschil tussen arrogant en zelfverzekerd niet eens weet . 1 van die 2ling moet weg want die houden het hele groepsproces tegen omdat ze altijd een back up hebben en altijd 6 a 9 stemmen hebben om iemand op de bank te krijgen . Ik denk ook dat het een domme zet van Talpa is geweest .

  2. Marjory at 19:42

    En…. ook hier weer een knuffel? Ik vind Madillia in ieder geval een meid die zegt waar het op staat en ook eerlijk naar diegene toe. Fay is inderdaad arrogant. Tenminste zo komt zij over. En Romy loopt alleen maar mee. Die is zo dom als het achtereind van een varken. Mijn welgemeende excuses aan eh….het varken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *