René en Noah willen niet gebruikt worden voor spelletjes

René en Noah willen niet gebruikt worden voor spelletjes

René kreeg het idee dat Jeroen, Floor, Madilia en Linda al hun stemmen op hem wilde inzetten. Ze begonnen me allemaal te mijden namelijk laat hij weten. En daarom is hij hier zeer geïrriteerd over. Hij besloot dit afgelopen avond met Noah te bespreken. Noah kan zich hierin vinden en zegt dat de vier ook heel raar tegen hem deden. Ik kreeg gewoon het gevoel dat er iets niet goed zat voegt hij eraan toe.  René is op zijn beurt van mening dat ze bang zijn geworden en zich met zijn allen hebben teruggetrokken. Volgens hem was de pleuris uitgebroken als ze op Fay hadden gestemd. Dan had niemand hen meer aangekeken voegt hij eraan toe. Noah vreest dat als er twee dames binnenkomen Madilia naar huis gestemd wordt. René denkt dat zij wel veilig zit. Als er twee mannen komen gaat Jeroen sowieso naar huis.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 22:40

    Als er twee jonge gasten erin komen, hebben we ook een bed maatje voor Fay.
    Kan zus lief alle dagen bij der vriendje wakker worden.
    En wat mij betreft mag Floor of Madilia eruit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *