Romy in tranen door haar stemkeuze

Romy in tranen door haar stemkeuze

De stemronde van gisteren hebben veel met de groep gedaan. De tactische stemmen van de Demi, Fay en Romy verrasten Madilia en ondanks dat het gesprek tussen Madilia en Romy, voelt ze zich alsnog niet fijn. Bij alle stemmingen heeft Romy op gevoel gestemd, maar dit keer probeerde ze Fay te redden. Toch zit het niet helemaal lekker bij haar. En dat heeft Billy ook gemerkt. Afgelopen avond spraken de twee er met elkaar over. Billy laat weten dat ze al iets doorhad toen Romy heel de tijd liet weten dat ze volledig achter haar keuze zou staan. Maar zich nu dus toch schuldig voelt. Je bent de hele dag tegen jezelf aan het zeggen oké is maar dit is niet wie je bent legt ze verder uit. Deze woorden komen hard aan bij Romy en al snel begint ze te huilen. Alle spanning komt eruit en terwijl Billy haar probeert te troosten, komen ook Madilia, Linda en Demi Romy geruststellen. Als meiden moeten we het met elkaar doen sluit Billy wijs het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. anneke at 08:55

    Ah wat erg ze heeft verkeerd gestemd. ( grapje )
    Daarom zal het ook beter zijn als de kijkers stemmen.
    Of de onderste 5 van de lijst .
    He gaat zo ie zo al niet eerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *