Chipp is helemaal blij dat hij een avond alleen kan zijn met Fay

Chipp is helemaal blij dat hij een avond alleen kan zijn met Fay

Demi en Fay leven 24 uur van elkaar gescheiden en Chipp grijpt zijn kans. Hij wil een romantische avond voor Fay organiseren en roept daarbij de hulp in van Beau. Hij vraagt aan haar of hij pizza in de oven wil doen. En gaat zelf kaarsjes rondom het bed van de tweeling zetten. De wijn staat ook al koud. Chipp kijkt er enorm naar uit om een hele avond alleen met Fay door te brengen. Wat later vraagt hij of Fay meegaat, ze reageert een beetje nerveus. We gaan toch niets geks doen hé voegt ze eraan toe. Chipp antwoordt dat dit niet het geval is. Het is een verrassing en je moet maar afwachten. Vervolgens loopt hij met Fay op zijn rug naar de suitte, hij doet de deur open en Fay gilt van verbazing. Aaah wat ontzettend lief roept ze uit. De twee hebben een gezellige avond en hebben het erg naar hun zin.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 08:48

    Hij is zo blij dat hij de hele avond alleen kan zijn met haar , volgens mij zie ik er nu nog 15 mensen erom heen
    Het zijn net kinderen die spelen , dit doen hele jonge kinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *