Vandaag komen er twee potentiële bewoner naar Utopia!

Vandaag komen er twee potentiële bewoner naar Utopia!

Een nieuwe dag is weer aangebroken en de ochtend in Utopia is alweer bijna voorbij. Maar wast is er deze ochtend gebeurd? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

De bewoners waren alweer op tijd wakker, het is vandaag immers een spannende dag. Vandaag komen er namelijk twee potentiële bewoners richting Utopia! Beau, Billy en Romy zitten aan de tafel en praten over de tweeling die het 24 uur zonder elkaar moeten doen. Inmiddels is dat al 26 uur geworden. Gisteren spraken Demi en Fay per ongeluk met elkaar en Billy en Chipp besloten om er 2 uur bovenop te doen, als straftijd. Uiteindelijk gaan Beau en Demi naar de sportschool om aan hun lichaam te werken. René krijgt post van zijn familie gekregen en gaat op zijn bed liggen om dit aandachtig door te nemen. Het lijkt allemaal positief te zijn. Het is nu wachten op de potentiële bewoners. We komen er snel weer op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. anneke at 14:45

  Ik zag net op een klein beeldje Madilia en Floor nu optrekken met de tweeling en Billy en Romy.
  En allemaal mochten ze elkaar niet.
  Het valt me tegen dat Madilia en Floor Jeroen zo in de steek laten, maar je had het kunnen weten
  Nu de nieuwe bewoner nog ompraten om Jeroen weg te sturen.

 2. Mary at 11:35

  Snap een ding niet hoeven ze geen geld te verdienen je ziet ze alleen maar praten en verder niks doen en maar klagen als geld op is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *