Johan en Arnold zijn de potentiële bewoners!

Johan en Arnold zijn de potentiële bewoners!

En toen was het tijd voor vernieuwing in Utopia. Twee nieuwe potentiële bewoners komen het Utopia terrein op. De vrouwelijke bewoners stonden de twee al op te wachten en beginnen te gillen als de twee nieuwelingen het terrein op komen. Johan en Arnold stellen zichzelf vervolgens voor aan alle bewoners. Iedereen schudt vrolijk handjes en gezamenlijk lopen ze naar de loods. Linda, Romy, Beau en René tillen de kisten van de mannen.

De groep en de twee potentiële bewoners nemen plaats op de bank. Iedereen kijkt vol verwachting naar de twee en zijn benieuwd wat de zij te vertellen hebben. Arnold stelt zich aan de groep voor. Hij is 59 jaar en wil graag dat de Utopianen hem opa noemen en wat doen opa’s? Die delen cadeautjes uit. Alle bewoners krijgen een cadeautje van opa Arnold. Het inpakpapier wordt eraf gescheurd en er wordt enthousiast gereageerd. Romy krijgt een haarbandje en is helemaal blij.

Johan en is 28 jaar, bouwvakker en hardcore dj en producer. Terwijl Johan zich voorstelt roept Billy dat hij zeker zelf het cadeautje is. Er worden veel vragen op de nieuwelingen afgevuurd en deze worden uitgebreid beantwoordt. Allebei willen ze lekker geld gaan verdienen in Utopia, want zoals Johan altijd zegt no money, no party er klinkt gelach in de groep. De sfeer zit er goed in en Johan en Arnold krijgen een rondleiding van Cemal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Else at 23:05

  Nou ik ben benieuwd. Als je ziet wat en wie er rondlopen is er al heel vaak een verkeerde keuze gemaakt, dus…???? afwachten maar!

 2. anneke at 14:50

  Arnold krijgt niet eens de kans om wat te gaan doen daar ze weten het allemaal al wie het gaat worden.
  Als ik Arnold was en ik zag na 1 of 2 dagen al hoe het zit , ging ik uit mijn eigen weg
  HIJ KRIJGT GEEN EERLIJKE KANS.
  Hoe kan je alleen bij binnen komst al zien hoe de persoon is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *