De gedachtekamer is officieel geopend

De gedachtekamer is officieel geopend

Nog voordat potentiële bewoners Johan en Arnold Utopia betraden werd de gedachtekamer officieel geopend. Een aantal bewoners hebben namelijk hun best gedaan om het kakhuis om te toveren tot een gedachtekamer. De kamer zal een stukje rust moet bieden in tijden van hectiek. De bewoners kunnen hier hun gedachten de vrije loop laten en met een leeg hoofd weer de loods in gaan. De kamer wordt met luid applaus geopend en alle eer gaat naar Romy. Zij heeft haar best gedaan om er een mooie kamer van te maken. Ze bijt dan ook het spits af en betreedt als eerste de gedachtekamer om haar hoofd te legen. De rest volgt en hiermee is de gedachtekamer officieel geopend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Else at 23:39

  En wordt hier dan ook een camera opgehangen en microfoons geplaatst, zodat er geen privacy is, en mensen hardop gaan zitten praten tegen de camera!???? En ze hiervan weer gebruik gaan maken, zoals we ook René o.a. bezig zagen in de keuken om tegen de camera te praten, en Jessie en Billy die hardop lopen te praten ”tegen niemand”, maar wel tegen de camera, in de hoop dat dit opgenomen, gehoord en uitgezonden wordt!?!

 2. Kelly at 22:55

  Als het voormalig kakhuis echt als gedachtekamer moet gaan dienen, hadden ze beter die poepdoos er in kunnen laten zitten.
  Had men kunnen in gedachten verzonken en in alle rust kunnen poepen.

 3. anneke at 14:41

  Het is niet te hopen dat de wc weer stuk gaan , hebben ze geen kakhuis meer.
  En hebben ze binnen geen ruimte voor , ze liggen daar ook de hele dag op de bank te overdenken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *