X

Noah is boos op Linda omdat ze loopt te bitchen

Noah uit zijn frustraties bij Madilia en Romy. Vanaf het moment dat hij Utopia binnenkwam is hij van plan om wat met de akker te doen. Maar ook Romy, Floor en Linda hebben plannen met de akker, waardoor Noah zich bedreigd voelt. Linda heeft een opmerking gemaakt over dat Noah niet zomaar ruimte op de akker kan claimen en dat is bij hem in het verkeerde keelgat geschoten. Boos vertelt hij aan Madilia en Romy wat hem dwars zit. Ga niet lopen bitchen tegen me roept hij uit. Want dan bitch ik terug hoor voegt hij eraan toe. Romy en Madilia proberen hun mede bewoner wat te kalmeren en vooral Romy lijkt dat aardig te lukken.  Je hoeft niet bang te zijn dat je je stukje akker niet krijgt verzekert ze hem. En geeft hem als advies om duidelijk te maken dat hij niet de hele akker wil gebruiken maar er iets duidelijker over te zijn dat het hem slechts om een klein gedeelte gaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.3/5]

Reacties (2)

  • Je hebt ook niks nieuws verzonnen , maar nu jij wel aan de gang gaat voelen de meiden gevaar.

  • Het is echt erg daar een gun factor van 0,0 hebben ze daar! Die akker daar wordt al 3 jaar niets mee gedaan nu wilt iemand iets echt gaan doen en plotseling wil iedereen die akker hebben ? Noah laat die biatsch lekker gaan dan zal je zien dat er over 4 maanden nog niets is gebeurd (het wordt al herfst)

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings